20-годишната Зои Уорън заедно с 19-годишния си съучастник Кейран Адей

...
20-годишната Зои Уорън заедно с 19-годишния си съучастник Кейран Адей
Коментари Харесай

Младо момиче се гаври с приятеля си до смърт, а после му се обясни във вечна любов във Фейсбук

20-годишната Зои Уорън дружно с 19-годишния си съизвършител Кейран Адей грубо е умъртвила своя 29-годишен съкровен другар Марк Шоу, а по-късно е разгласила във Facebook трогателен пост, в който изяснява какъв брой доста го обича.

Тялото на Марк Шоу е било завързано за леглото в личния му дом. Преди гибелта си мъжът е бил малтретиран - бил е обичай, хапан и рязан. По тялото на Марк е имало общо 86 контузии. Преди гибелта му на мъжа му събули гащите - евентуално, като някакъв акт на оскърбление.


След убийството Зои Уорън умерено се върнала вкъщи. Когато ѝ съобщили за кончината на приятеля ѝ, момичето се престорило на шокирано и разгласило в профила си във " Facebook " трогателен пост за любовта си към Марк. " Обичам те. Ти беше моя най-хубав другар и сходен по душа човек. Сърцето ми се раздира. Мога единствено да очаквам да се събудя и този призрачен сън да свърши " ", написала Зои.



" Повикът на душата " обаче не излъгал служителите на реда: те съумели да изяснят, че тримата другари се скарали за пари, изхарчени за опиати. След задържането си Зои Уоръб и Кейран Адей се пробвали да трансферират един на различен виновността за убийството. И досега не е ясно кой е нанесъл смъртоносния удар, който е довел до гибелта на младия мъж.

Впрочем, Съдът в Нюкасъл не е сметнал това за значително: и Зои, и Кейран са приети за отговорни за убийството. И двамата нарушители ще лежат доживот, написа в. " Метро ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР