20-годишната Ив Жил от региона Нор-Па-дьо-Кале в Северна Франция стана новата мис

...
20-годишната Ив Жил от региона Нор-Па-дьо-Кале в Северна Франция стана новата мис
Коментари Харесай

Когато Мис Франция облече българска рокля

20-годишната Ив Жил от района Нор-Па-дьо-Кале в Северна Франция стана новата мис на страната в края на 2023 година Избирането ѝ бе съпроводено от сериозен обществен спор.
 Ив Жил е Мис Франция 2024 - по какъв начин победителката влезе в историята на състезанието за хубост
Мис Франция, за която всички приказват

Исторически избор на победителка във Франция

Конкурсът приключи със чудноват спор, подбуден от обстоятелството, че новата Мис Франция е с... къса коса. Предвид обстоятелството че за цялата 103-годишна история на надпреварата, в този момент за първи път е определена победителка с къса коса, дебатът не беше огромна изненада.

И в този момент няколко месеца след коронясването на Ив Жил, имаме нова причина да носичим вниманието си към новата Мис Франция. Но по какъв начин да не го създадем, откакто красивата Ив Жил облече рокля на български дизайнер за корицата на парижкото фешън списание Welcome Magazine.

За фотосесията си в влиятелното издание миската избра тоалет на българския бранд Caviar couture, който има бутик и във френската столица. За фотосесията Ив Жил е в басейн, а с изключение на българския тоалет, на главата си е с короната от състезанието Мис Франция.

Ив Жил носи рокля Merilyn, която е кръстена на фамозната холивудска легенда Мерлин Монро. Бляскавият тоалет е ръчно шит в ателието на марката и от него са направени единствено три бройки.

Роклята има над 10 хиляди напълно ръчно ушити детайла, които преливат симбиозно в златисто-сребърни нюанси. Към нея има невероятни маншети с френски тюл и щраусови пера, разбираме от профила на Caviar couturе в Instagram. 
 Десислава Тошева от Caviar Couture: Българската дизайнерка, която облече майката на Илон Мъск
Българката, която облече майката на Илон Мъск

Какво стои зад триумфа на Caviar Couture

Роклята на българската дизайнерка Десислава Тошева е от сбирката ѝ от 2023 година и цената й е 2500 лв.. Десислава Тошева съумява да развие Caviar Couture от български бранд за първокласна мода до интернационално познато име, което облича майката на Илон Мъск - Мей Мъск и за което пишат издания като Vogue, Elle, L`Officiel, Harper`s Bazaar, Madame Figaro, Amica, Marie Claire, Io Donna, Fashion Magazine, InStyle.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР