20 години след като изпя големия хит Зелено, който я

...
20 години след като изпя големия хит Зелено, който я
Коментари Харесай

Първата чалгарка, снимала се за Плейбой, стана учителка

 20 години откакто изпя огромния шлагер " Зелено ", който я направи звезда и се трансформира в нейна визитна картичка, поп-фолк певицата Ина е надалеч от светлините на прожекторите. Ина е първата чалга певица снимала се за " Плейбой ".

Ина работи като преподавател е в една от най-големите и хубави детски градини в София, Споделя, че контактът с толкоз доста деца я зарежда с доста позитивни страсти. Понякога приема участия за ретро празненства, само че държи те да са в София или наоколо до столицата, защото майка на две деца и работеща жена денят й стартира в 6,30 ч. сутринта.

" На тези участия идват най-вече младежи и учудващо за мен е, че знаят и се забавляват на песни основани преди 15-20 години. Това ме радва и си споделям: " Значи си е коствало ".

Ина споделя, че сцената й липсва, само че не счита за завръщане под светлините на прожекторите.

" Смятам, че всичко е до време и човек би трябвало да е реалист. Аз дълги години съм отвън сцената и не знам едно вероятно завръщане дали би било дейно. Има толкоз млади сътрудници, дано им даден път ", споделя пред " Телеграф " звездата.

Ина се връща в годините, когато продуцентът й Ненчо Касъмов и предлага на изпее " Зелено ". Чува мелодията, която й свирят на пиано и я изпява, без да знае, че това е гръцко парче. После когато чува оригинала си споделя: " Боже, аз какво съм пяла ". Тази ария я трансформира в звезда за малко време. Следват още доста сполучливи шлагери, само че този става нейната визитка и по този начин е до през днешния ден.

" Жанрът доста се промени. В някои връзки към по-добро, изключително като качество на звука и качеството на клиповете. Но прекомерно многото продукция, която бълва всеки ден, направи по този начин, че песните да имат къс живот. Хората като че ли се пренаситиха. Днешните песни нямат шанса да останат толкоз дълго във времето. Няма я тази благозвучност.Парчетата, които ние артистите, от моето потомство пеехме, бяха елементарно запеваеми и може би по тази причина се трансфораха в такива шлагери, които се слушат и през днешния ден ", споделя Ина.

Днес Ина има устойчиво семейство – любящ мъж и две момчета, които не са наследили нейния музикален гений, само че са меломани. Тя няма заболели упоритости за тяхното бъдеще, само че желае да ги възпита да станат положителни хора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР