20 години след атентатите, които промениха завинаги света, Новините на

...
20 години след атентатите, които промениха завинаги света, Новините на
Коментари Харесай

Новините на NOVA ще се излъчват едновременно от България и САЩ на 11 септември - slava.bg

20 години след атентатите, които трансформираха вечно света, Новините на NOVA ще се излъчват онлайн от София и Ню Йорк. На 11 септември емблематичните лица на медията Ани Салич и Николай Дойнов ще водят за първи път централната осведомителна емисия по едно и също време от два континента.
Ани Салич ще показа най-важните и основни акценти от България в студиото на Новините на NOVA в София. Николай Дойнов ще се включи непосредствено от Кота нула на най-кървавия терористична акт в историята на Съединените американски щати, белязал вечно целия свят.
Какво се е трансформирало 20 години след рухването на двете кули, с какво си спомнят този исторически ден очевидците от първа линия и има ли късмет светът още веднъж да бъде застигнат от сходен призрачен сън? Отговорите на тези и още въпроси ще даде журналистът на NOVA от специфичното студио в сърцето на офанзивата, където ще направи феновете съпричастни и с годишната мемориална гала в памет на починалите близо 3000 души по време атентата. На нея ще бъдат събрани всички близки на жертвите, които ще прочетат имената на починалите при серията набези.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР