19-годишно момиче е с опасност за живота след катастрофа на

...
19-годишно момиче е с опасност за живота след катастрофа на
Коментари Харесай

23-годишен се заби с колата си в дърво, младо момиче се бори за живота си

19-годишно момиче е с заплаха за живота след злополука на пътя София – Варна край село Камбурово, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Търговище.

Вчера в 16.40 часа на тел. 112 е получен сигнал за зародило пътнотранспортно произшествие на път I-4 (София-Варна) наоколо до разклона за село Камбурово, община Омуртаг. Правоспособният 23-годишен лидер с букви И.Х., от Гоце Делчев, при ръководство на персоналния си лек автомобил „ Ситроен Ксара “ с благоевградска регистрация в посока София – Варна, е изгубил надзор над ръководството му. Автомобилът е навлязъл в лентата за насрещно придвижване, след което е напуснал пътното платно вляво по посока на придвижването и се е блъснал в крайпътно дърво.

Вследствие на пътния случай са потърпевши лидерът на автомобила, който е с фрактури на двата крайници, без заплаха за живота му; и возило се на предна дясна седалка 19-годишно момиче от гр. Левски. Тя е настанена в интензивното поделение на МБАЛ – Търговище с фрактури на прешлени и хематом, с заплаха за живота й. По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на Районно ръководство „ Полиция” – Омуртаг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР