19-годишната Ашли Уадсуърф от Канада бе убедена, че англичанинът Джак

...
19-годишната Ашли Уадсуърф от Канада бе убедена, че англичанинът Джак
Коментари Харесай

Момиче прекоси половината свят, за да бъде с любовта си, но накрая всичко приключи трагично за нея

19-годишната Ашли Уадсуърф от Канада бе уверена, че англичанинът Джак Сепъл е любовта на живота ѝ. Двамата се срещат в приложението за срещи Tinder през ноември. Следващите месеци двамата си пишат непрекъснато, организират и видео диалози, до момента в който най-после тийнейджърката не взема решение да замине за Обединеното кралство, с цел да се срещнат персонално.

23-годишният Сепъл живее от другата страна на океана – в Есекс, Англия. След това момичето стартира да качва фотоси във Facebook от срещите и разходките им. Двамата прекарват 6 месеца на Острова. С течение на времето обаче във връзката им настава раздор и тогава Ашли взема решение да се прибере назад в Канада.

Тя искаше да прекратят връзката си, тъй като нещата сред тях към този момент не вървяха добре. Но тя в действителност беше влюбена в него, описа приятелката ѝ Ана-Мари Тейлър за " Дейли Мейл ".

По думите на околните ѝ Ашли е била " необикновено щастлива: първоначално, само че в един миг към този момент не ѝ се оставало в Обединеното кралство.

В последния ден преди отпътуването ѝ за Канада Ашли е открита мъртва. Съседите на двойката чули мощни писъци и се обадили в полицията. Когато пристигнали на адреса, органите на реда разкрили Сепъл в леглото, а до него лежало безжизненото тяло на момичето, пребито до гибел от юмруците му.



23-годишният Джак Сепъл е единственият обвинен за убийството на приятелката си (Фейсбук)

Срещу Сепъл следва да бъде формирано досъдебно произвеждане, защото няма други обвинени за гибелта на канадската тийнейджърка.

В момента не търсим други обвинени по случая, удостовери за NBC News старши контрольор Скот Егертън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР