187130 лева събра дали селската компания в помощ на децата

...
187130 лева събра дали селската компания в помощ на децата
Коментари Харесай

Събраха 187 хиляди лв. за децата на Милен - slava.bg

187130 лв. събра дали селската компания в помощ на децата на убития в злополука Милен Цветков. Сумата ще бъде разпределена поравно сред неговите наследници - 24-годишната му щерка Калина и 8-годишния му наследник Боян.

Кампанията мина под наслов "За децата на Милен " и започва на 20-и април тази година единствено ден след гибелта на журналиста. Събирането на средства беше инициирано от фондация "Работилница за цивилен начинания " и бе дейна в продължение на два месеца.

Общият брой на донорите наближават 3000 души, които са съумели да отделят разнообразни суми от 5 до 1000 лева и нагоре. Повечето от тях са поискали анонимност и не са оповестили обществено имената си под осъщественото по банков път подаяние, въпреки да има такава опция.
В листата се виждат някои имена на сътрудници на починалия ТВ водещ, както и на доста всемирски персони. След пускане на самодейността имаше консуматори в обществената мрежа, които се възпротивиха против доброволното дело, като показаха мнение, че децата на Милен ще получат кръвнина от килъра му и не е нужно пари да се събират от елементарните жители.

Това обаче не е ясно по кое време ще се случи, защото процесът против дрогирания Кристиан Николов, който умъртви Цветков на столичния бул. Черни връх може да се проточи с години, написа „ Ретро”.

Двамата наследници на Милен, които ще бъдат подкрепени с огромната сума са от разнообразни негови връзки. Дъщеря му Калина, която живее и учи в Холандия, е от първия брак на журналиста с бизнесдамата Йорданка Начева. Второто дете - Боян е плод на любовта му с масажистката Ивета Гоцова, с която Милен нямаше брак и се раздели през 2015 година.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР