18-годишна Виктория от Добрич, която през лятото на миналата година

...
18-годишна Виктория от Добрич, която през лятото на миналата година
Коментари Харесай

Отвлечената Виктория от Добрич няма да съди насилника си

 18-годишна Виктория от Добрич, която през лятото на предходната година бе  отвлечената и държана 20 дни в плен, не желае да предяви цивилен иск против похитителя си и да бъде конституирана като частен обвинител в производството. Това оповестяват от Окръжния съд, оповестява Про Нюз Добрич.

32-годишния Мирослав Дяков е упрекнат в осъществяването на три закононарушения – незаконно отнемане от независимост, причиняване на междинна телесна щета и държане на опиати за разпространяване. В продължение на 20 денонощия – от 3 до 24 юли 2018г., той държал девойката срещу волята й в населявания от него апартамент в Добрич, което е осъществено по непосилен и рисков за здравето й метод. Според обвиняването, в същия интервал той предизвикал на пострадалата междинна телесна щета, изразяваща се в причиняването на тежък болнав синдром, който е представлявал разстройство на здравето, краткотрайно рисково за живота й.

Припомняме, че ученичката от Професионалната гимназия по ветеринарна медицина бе открита в дома на 32-годишния дилър. Тя бе обезобразена от пердах и гаври, държана 20 дни без храна и вода, непрекъснато дрогирана  с три типа опиати, горена с цигари.Тогава дългогодишни лекари споделиха, че в никакъв случай до момента не са виждали такова безчовечие. Детето бе признато в болничното заведение мощно измършавяло. Нивото на хемоглобина му бе  35 при норма най-малко 120. Според медиците, Виктория бе на ръба на живота.

Мъжът е упрекнат и за това, че през интервала от 23 март до 24 юли 2018г., при изискванията на продължавано закононарушение, без съответно позволение, е държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции – марихуана и амфетамин, на обща стойност 80.10 лв..

Мирослав и неговият бранител са поискали процесът да премине по реда на съкратеното правосъдно следствие  – с признание на всички обстоятелства и условия, разказани в обвинителния акт. Делото е планувано за авансово чуване на страните по реда на съкратената процедура за 29 ноември 2019г., от 9.00 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР