17-годишна българка е била принудена да проституира в Берлин. Предполага

...
17-годишна българка е била принудена да проституира в Берлин. Предполага
Коментари Харесай

Принудиха 17-годишна българка да проституира в Берлин

17-годишна българка е била принудена да проституира в Берлин. Предполага се, че е била заставена от сестра си и приятелят ѝ. Прокуратурата повдигна обвинявания на двамата за сводничество, трафик на хора и насилствена проституция, оповестяват немските управляващи, представени от Нова тв.

През декември 2020 година жертвата била доведена в Германия от хипотетичните причинители с обещания за по-добър живот. По-късно сестрата и нейният другар задължават момичето да проституира.

Според обвиняването двамата са възнамерявали авансово всичко и са се възползвали от обстоятелството, че малолетното по това време момиче е било финансово подвластно от тях, не е имало доста контакти и мъчно общувала поради езиковата преграда. Момичето е имало сред три и шест срещи дневно, като всички условия са определяни от двамата обвинени.

През януари жертвата отхвърля. Заради това нейно деяние бива пребита от 28-годишния мъж. След няколко дни момичето успява да избяга. Германската преса дефинира историята като шокираща. Все още не е ясно по кое време двамата обвинени ще се изправят пред съда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР