Има няколко въпроса, на които не е даден отговор... Така

...
</TD
>Има няколко въпроса, на които не е даден отговор... Така
Коментари Харесай

Пловдивчанин зададе 4 въпроса във връзка с трагедията на бул. Руски

Има няколко въпроса, на които не е даден отговор... Така четец на Plovdiv24.bg стартира коментара си за тежкия случай ан бул. " Руски " в Пловдив, при който починаха двама души:

" Първо - за 3 години 16 нарушавания, значи е карал автомобил, с цел да ги има и няма метод майката да не знае за тях, тъй като е чиновник на КАТ.

Второ - автомобилът през тези 3 години дали е бил еднакъв, дали е персонално негов, на мама или тате. Спрян ли е от придвижване поради всичките нарушавания, или да му е взет синият толон и така нататък С административните правила не съм осведомен по какъв начин стоятт нещата, в случай че греша някъде, да ме извините.

Трето - с цел да кара автомобил чартърен - на кое име е взет, на негово име ли е... допустимо ли е след толкове нарушавания да се дава автомобил, тъй като има доста нарушавания, ние знаем за 16, които се считат за нерискови, само че дали има други за съществени като шофиране в нетрезво положение, ние към този момент не знаем... платени, скрити и така нататък

Четвърто - има ли трудов стаж този човек, с цел да разполага с приходи за такива коли, та даже чартърен, в случай че няма, значи мама и тате са го издържали. Като виждам и карти за игра са оставили на мястото на злополуката, значи е обичал и комара. Пилеел е пари, кой го е научил по този начин... съгласно мен мама и тате. Значи те са му давали всички неща в ръцете и ето го резултата... "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР