17-годишен е стрелял с газов пистолет при екшъна, който се

...
17-годишен е стрелял с газов пистолет при екшъна, който се
Коментари Харесай

От полицията с последни новини за стрелеца от зрелищния ромски екшън на пъпа на Пловдив

17-годишен е стрелял с газов револвер при екшъна, който се развихри във вторник следобяд пред постройката на Съдебната палата в Пловдив. Тийнейджъръте арестуван за жестоко нарушаване на публичния ред, оповестяват от полицията, съобщи Блиц.

Припомняме, че през вчерашния ден екипи на полицията бяха ориентирани към региона на правосъдната палата, след получен към 16:10 часа сигнал за всеобщо сборичкване. Според предварителните данни, общо над 20 представители на две страни в завършило преди този момент правосъдно дело се скарали и в прерасналата физическа разпра посред им били създадени изстрели с газово оръжие. По време на случилото се няма потърпевши хора.

В резултат на бързите дейности на чиновниците на реда спорът бе преустановен и ситуацията в региона нормализирана. На непокътнатото местопрестъпление е осъществен оглед и неотложно основана организация за изясняване на обстановката. Снети са пояснения от 14 души в качеството им на очевидци, а по „ горещи следи “ същата вечер е открит и причинителят на стрелбата.

За едно денонощие в Четвърто районно управление (на МВР) е отведен 17-годишен младеж, открит и конфискуван е газовият револвер, с който стрелял. По инструкции на дежурен областен прокурор против малолетния е стартирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 325, алинея 2 от Наказателен кодекс.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР