Адвокат Албина Анева оглави листата с кандидат-депутати на ПП Солидарна

...
Адвокат Албина Анева оглави листата с кандидат-депутати на ПП Солидарна
Коментари Харесай

 Адв. Албина Анева оглави листата с кандидат-депутати на Солидарна България за област Благоевград 

Адвокат Албина Анева оглави листата с кандидат-депутати на Политическа партия " Солидарна България " от 1МИР Благоевград. Днес Анева, дружно с втората в листата Гинка Григорова записаха 17 членна листа, в която вземат участие както юрист Анева се изрази " хора на труда, хора на отбрана правото на труд и ползите на жителите. "

Нашата коалиция ще брани правата на жителите от най-малките, децата, до най-възрастните пенсионерите, това е задачата на нашата коалиция да застанем зад законните им ползи и правата на всички жители. Ние сме и тези, които упорстват за правосъдна промяна и ще работим за провеждането и В листата ни има представители от целия район.

Анева показа листата с малко изложение на включените в нея претенденти. Прави усещане, че в листата са включени съумели хора с разнородни специалности, в които са се потвърдили. Втора в листата е Гинка Григорова, изявен синдикалист с огромен опит, директно обвързван със отбрана ползите на от и най-много отбрана на децата, която е втора в листата, трети е Томанов от Българска социалдемокация, 4-ти е известният юрист Ив. Чолаков и различен. Цялата листа ще публикуваме по-късно. Очаквайте детайлности.

В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР