Днес кметът на община Разлог Красимир Герчев проведе среща с

...
Днес кметът на община Разлог Красимир Герчев проведе среща с
Коментари Харесай

На ти с кмета в Професионална гимназия по транспорт в Разлог

Днес кметът на община Разлог Красимир Герчев организира среща с зрелостниците и учениците в Професионалната гимназия по превоз като преди този момент, топло посрещнат от краткотрайно изпълняващия шеф Светла Адамичина, връчи премията на Лилия Рускова, спечелилатрета премия от Национален конкурс за лирика.

В часа „ На ти с кмета “ влязоха зрелостници и възпитаници, които се срещнаха от близко с кмета на община Разлог – неговата биография, семейство, от близко - с работата на общината и вероятностите й на развиване, с главен акцент - мястото на всеки младеж и жител в нея, и какъв брой са значими персоналните цели и професионалното насочване на младежите, с цел да се осъществят сполучливо.

Кметът отговори изчерпателно на въпроси на учениците, а те на собствен ред харесаха срещата.

„ Ние имам прелестен кмет. “ – показа усещанията си Саша Стойчева, която към този момент знае, че желае да учи счетоводство и да се осъществя като счетоводител. „ Аз не знаех какъв човек е кметът. Видях кмета по друг метод, доста земен е и наличен “ – сподели и зрелостникът Виктор Коцаков, който е със документ на Кеймбридж за притежаване на британски език.

Срещите „ На ти с кмета “ с възпитаници и зрелостници не престават.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР