16 лунен ден от 17:11 часа на 3 декември до

...
16 лунен ден от 17:11 часа на 3 декември до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 4 Декември 2017 г.

16 лунен ден от 17:11 часа на 3 декември до 18:05 часа на 5 декември

Един от чистите и светли дни, доста спокоен. Основното изискване – непрекъснато да се намирате в естетика и равновесие, без значение, че някой може да ви е обидил или засегнал. Простете на околните си или сътрудниците за безцеремонното държание, само че никога не ги учете по какъв начин би трябвало да живеят.

По-добре да прекарате този ден в усамотение, бъдете тихи и скромни, занимавайте се с домашните си работи.

Понеделник ще го стартираме не толкоз дейно и интензивно, колкото сме си мислили или надявали. Но не трябва да се разочаровате от тази обстановка, а по-скоро я приемете и не се мъчете ненужно да извършите каквото и да е деяние. Много сили и сила е допустимо ще вкарате във всяко ваше начинание, само че не забравяйте и имайте в поради, че през днешния ден към този момент сме под въздействието на Ретроградния Меркурий! Повече за него може да научите в публикацията ето ТУК!

Бих ви посъветвала да не подписвате никакви значими съглашения, контракти и документи, в случай че е допустимо ги отлагайте във времето, за след 23 декември.

Ако през вчерашния ден сте се чувствали доста задълбочени в своя вътрешен свят, доста комплицирани и не наясно с това какво се случва, то имайте в поради, че през днешния ден ще бъде също един върховен миг. Ще усетите че се намирате в неразбираема и забулена с секрети и неистини обстановка. Затова е целесъобразно да внимавате като боравите изключително с пари, с цел да не бъдете измамен или самичък да се оплетете. Всяко нещо и всеки го подлагайте на инспекция, без значение какъв брой непосредствен го чувствате не се доверявайте безусловно.

Вечерта към този момент ще обърнем повече внимание на фамилиите си, на околните и роднините си. Ще станем доста чувствителни, раними и обидчиви. Ще търсим предпочитание за домакински уют и комфорт. На напред във времето, през идващите два дни, ще решаваме въпроси и проблеми свързани с дома ни.

Противопоказни са всички процедури и интервенции на белите дробове.

Добре е да се вземат медикаменти за черния дроб.

Уязвими са плещите и ръцете. Да не се пуши и да не се стои в затворени пространства.

Добре е за водни процедури или за плуване

Сънищата през това денонощие ще оказват помощ да свалите вътрешното напрежение и да се избавите от комплексите.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР