15-годишната Ипек, която бе намерена мъртва в сряда вечерта в

...
15-годишната Ипек, която бе намерена мъртва в сряда вечерта в
Коментари Харесай

Първи подробности за починалото 15-годишно момиче във Велико...

15-годишната Ипек, която бе открита мъртва в сряда вечерта в покрайнините на " Зона В " във Велико Търново, е била в 8 клас и е изучавала Компютърна техника и технологии в Професионалната гимназия по електроника в остарялата столица.

" Много положително дете, доста красиво, постоянно идваше на учебно заведение, от положително семейство от Ресен. Не знам детайлности по случая, само че съучениците й са в потрес. По-големите сега са на процедура в учебно заведение и не желая да ги травмирам ", сподели директорката Нели Николова.

Тя нямаше информация дали момичето е оповестено за търсене и от по кое време не се е прибирало у дома. Часове преди Ипек да бъде открита мъртва, единайсетокласничка от същото учебно заведение е качила във фейсбук фотография на момичето с информация, че е изчезнала от един ден в региона на Горна Оряховица, написа.

В 12 ч. се чака прокуратурата да даде повече информация по случая. " Изчакват се резултатите от аутопсията ", бе сбит представителят на Окръжна прокуратура Илиян Благоев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР