14 присъди има 30-годишният ром, който бе прегазен от фермера

...
14 присъди има 30-годишният ром, който бе прегазен от фермера
Коментари Харесай

Прегазеният от фермер ром с 14 присъди

14 присъди има 30-годишният ром, който бе прегазен от фермера от кипърски генезис Димитракис Пирилис в пловдивското село Болярино, откакто се опитал да краде люцерна от равнищата му. Това заяви през днешния ден окръжния прокурор на Пловдив Румен Попов.

ОЩЕ Пожарна охрана ТЕМАТА: Фермер прегази апаш с пикап

Както " Стандарт " заяви по-рано през днешния ден, към 1 през нощта в събота против неделя ромът П.Г. и двама негови приятели се промъкнали в стопанството на Пирилис, с цел да крадат люцерна или животни. Носели са коса и други аграрни сечива. Кипърецът ги забелязал и ги подгонил с пикапа си. Крадците се разбягали в разнообразни страни. Фермерът съумял да настигне 30-годишния П. Г и го прегазил. По-късно мъжът умрял.
После Пирилис се опитал да открие другите двама крадци, обикаляйки с колата и включени дълги светлини, само че не съумял. Според един крадците кипърецът се върнал до лежащия на земята П.Г. и почнал да обикаля към него.
 
Съдебно-медицинската експертиза ще открива дали Пирилис е прегазил наново апаша. Другите двама крадци също са рецидивисти - надлежно с 2 и 9 присъди. Установено е, че убитият и един от съучастниците му са крали коне и крави от същия фермер. Тогава П.Г. е получил 7 година затвор, а вторият - 4 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР