14 февруари – за някои ден на влюбените, за други-

...
14 февруари – за някои ден на влюбените, за други-
Коментари Харесай

14 февруари - мъжете подаряват вино и рози, жените искат на Малдивите и диаманти

14 февруари – за някои ден на влюбените, за други- Трифон Зарезан. Въпреки спорните отзиви в обществото, взехме решение да попитаме представители и на двата пола какви дарове са подготвили за своите обичани половинки в деня на любовта.

От анкета на " Фокус “ излиза наяве, че по-голямата част от мъжете ще заложат на своята сантиментална страна – избират сантименталността пред материалните движимости.

" Търся не толкоз веществен подарък, а нещо от сърце “, показа един от запитаните.

Друга дама счита, че любовта и възприятията би трябвало да се показват всеки ден, а не на избрана дата. По думите й материалното не може да замести същинската връзка сред двама души и добави, че прочувствената връзка с колегата е от най-голямо значение, само че пък не пропусна да означи, че няма нищо неприятно душевната връзка да бъде подплатена и с някой подарък.

Част от женския пол изрично се разгласи за подаръците, които се закупуват с по-големи финансови средства. Сред концепциите за подарък на любовта бяха посочени движимости като скъпи първокласни возила и украшения от злато. Почивката на Малдивите и този път не остана на назад във времето, а предстоящо стана част от класацията на женската публика за най-желан подарък за празника на Св. Валентин.

За нестаромодно и класическо мъжете означават розите, виното и бонбоните.

" Всеки ден си подаряваме дарове като усмивки и благополучие. Не знам тъкмо какво материално може да й подаря, с цел да бъде по-щастлива от това бъдем дружно “, съобщи със самочувствие един от към този момент оженилите се млади момчета.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР