13-годишната Емили Скот от Куинсланд сложи край на живота си

...
13-годишната Емили Скот от Куинсланд сложи край на живота си
Коментари Харесай

Трагедия: Ученичка написа на майка си, че ще се самоубие, но тя видя СМС-а твърде късно и...

13-годишната Емили Скот от Куинсланд постави завършек на живота си поради непрестанния тормоз, на който била подлагана от връстниците си. Малко преди да се самоубие, тийнейджърката изпратила СМС на майка си, само че тя не съумяла да промени нищо.

Съучениците на Емили не спирали да я тормозят и заплашват, даже на няколко пъти я нападали.

Около 30 души почнали да я преследват. Тя пробвала да се скрие от хулиганите в учебната тоалетна, само че това не я избавило.

" Преследваха я на всички места. Тя бе прекомерно изплашена, с цел да отиде даже до автобусната спирка”, споделя майка й Шърлин Скот.

В последна сметка, изтормозената 13-годишна ученичка решила да предприеме най-страшното нещо. Преди да посегне на живота си обаче, Емили изпратила СМС на майка си. Вероятно момичето се е надявало, че тя ще успее да я избави. " Същата вечер Емили ми изпрати известие: Смятам да се самоубия. Но аз просто не го видях, а когато го прочетох, беше прекомерно късно”, споделя още госпожа Скот.



Почернената майка прибавя, че когато в учебното заведение съобщили за гибелта на Емили, някои от децата, които я тормозели приживе, почнали да се смеят.

Сега Шърлин желае същинско наказване за мъчителите на щерка си, само че надали някой от тях ще бъде притеглен към отговорност.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР