126 са ентритата за конкурса BAPRA Bright Awards тази година

...
126 са ентритата за конкурса BAPRA Bright Awards тази година
Коментари Харесай

126 проекта от 28 агенции се състезават в BAPRA BRIGHT AWARDS 2023

126 са ентритата за състезанието BAPRA Bright Awards тази година и това е растеж от над 20% по отношение на предходната година. Още по-голямо е повишаването в броя на организациите и фирмите, които се включват в надпреварата – тази година са 28. Удълженият период за подаване на кандидатури изтече в петък.

„ Отново – огромният брой планове е най-силното доказателство за равнището и професионализма на ПР в България. Сега стартира журирането, спечелилите ще станат ясни скоро, само че по всичко проличава, не най-големият печеливш ще е ПР в страната ни “ – сподели доктор Александър Христов, Председател на БАПРА.

Церемонията по награждаване ще бъде на 11 май в Hyatt Regency Sofia. Същият ден ще се организира и първия от няколко години насам БАПРА конгрес, който ще е на тематика „ Печелившата истина: нови благоприятни условия ”.

В него ще вземат присъединяване световноизвестни лектори като Инди Селварая, Chief Creative Officer на Ketchtum, Андрю Джонсън, SeniorAdviser Rud Pedersen в Public Affairs и други. Повече информация за форума ще бъде показана скоро.

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР