12 дни преди предсрочните парламентарни избори служебният министър-председател Гълъб Донев

...
12 дни преди предсрочните парламентарни избори служебният министър-председател Гълъб Донев
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Служебното правителство е готово за предсрочните избори на 2 април

12 дни преди предварителните парламентарни избори служебният министър-председател Гълъб Донев съобщи, че кабинетът е за вота. Донев прикани политическите сили да не въвличат кабинета в предизборната акция.

" Налага ни се всекидневно да поправяме изкривени тълкования за решенията на служебното държавно управление. 12 дни преди втори април ние можем да заявим ясно пред обществото, че сме подготвени за избори.

Готови ли са, обаче, участниците в изборите за виновните дни, които предстоят след 2 април? Сега наподобява елементарно - всеки политически състезател нападна служебното държавно управление от покрива на своята къща от карти. Волно или несъзнателно, ни въвличат в предизборната игра. За страдание, постоянно с небивалици и неистини.

Друго е значимо, и ще го напомня, тъй като постоянно комфортно се не помни - в последните месеци страната се ръководи от служебно държавно управление поради неспособността на 48-ото Народно заседание да сътвори постоянна власт. Това е повода да ни предстоят следващи парламентарни избори. Очакванията на всички ни са политическите сметки да включват и мисъл за следизборните дни, когато определените в 49-ото Народно заседание ще взимат решения за общото ни бъдеще в България ", съобщи Донев.



На днешното си съвещание служебният кабинет утвърди дерогация от глобите, наложени на Русия, за закупуването на материали, аварийни елементи и услуги за плануваните годишни поправки на АЕЦ " Козлодуй ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР