Това, което е установено безспорен начин, е, че другият автомобил,

...
Това, което е установено безспорен начин, е, че другият автомобил,
Коментари Харесай

Калин Стоянов: По безспорен начин е установено, че другият автомобил е отнел предимството на НСО

" Това, което е открито неоспорим метод, е, че другият автомобил, действително е лишил преимуществото на НСО. Това сподели пред публицисти в Казанлък служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов във връзка с вчерашния пътен случай в Аксаково с автомобил на Националната работа за защита, в който е пътувал съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, и при който почина мъж, а жена е настанена в болнично заведение с заплаха за живота. 

 

Не мога да разясня детайлности по случая, формирано е произвеждане, което е под надзора на Военна прокуратура, уточни министър Стоянов. Считам, че всичко ще бъде изяснено в границите на следствието, в това число и скоростта, за която сега много се приказва. Единственият метод това да бъде направено, е автотехническа експертиза, която, допускам, ще бъде назначена в границите на днешния ден, уточни той.

 

Като някогашен министър председател Кирил Петков има право да бъде охраняван от чиновници на НСО в продължение на четири години, сподели Калин Стоянов в отговор на въпрос за какво съпредседателят на " Продължаваме промяната " е пътувал с защита.  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР