12 часа фастинг, 1 час четене на книга, без алкохол

...
12 часа фастинг, 1 час четене на книга, без алкохол
Коментари Харесай

Предизвикателството на Fyre за 2024: „Не сме алкохолизирана, тлъста, комарджийска нация

12 часа фастинг, 1 час четене на книга, без алкохол и никаква захар – това са част от изискванията в 60-дневното предизвикването на Огнян Павлов - Fyre.

Открай време един от най-известните и авторитетни рапъри употребява влоговете си, с цел да приказва за тематики като самодисциплина,.

Сега на прага на 2024 година Fyre насочва ново авторско предизвикателство пред аудиторията си - 60 DAYS OF ХЪСTLE* CHALLENGE.

Самият Павлов на два пъти е завършвал безмилостния " 75 Hard ", който се състои в двуразови тренировки в продължение на 75 дни, както подсказва името, без безусловно никакъв алкохол и " джънк " храна.

Fyre споделя, че " 60 Days of ХЪСТЛЕ " е нещо, чието начало отсрочва от две години, и кани аудиторията си да се причисли към него.

„ От първи януари до март месец ще вършим едно предизвикателство, което е освен за възстановяване на физиката, само че и за укрепване на душeвността и на духа ",разяснява Павлов във влога.

„ 60 дни вършим неща, които не са доста сложни, само че изискват дисциплинираност и духът ви да е на едно равнище с желанието за здрава душeвност и здрава физика ", прибавя той.

Fyre споделя, че част от нещата са въз основата на " 75 Hard ", само че улеснени, тъй че да може и хора без физическа подготвка да се причислят.

Ето какви са 10-те точки на „ 60 Days of ХЪСТЛЕ ":
Минимум 12 часа фастинг
„ Периодичното недояждане е нещо, което всеки човек би трябвало да практикува. Аз упражнявам 18 или 16 часа. Не желая да е рисково за вас, по тази причина 12 часа - за мен това е безусловно наложителният най-малко, в който не би трябвало да приемате храна. Не е нужно организмът ви да храносмила нонстоп, оставете го да почива малко. "

Така да кажем, в случай че си извършите така наречен хранителен прозорец и последното ви хранене за деня е било в 19:00, това значи, че в 7:00 може да закусите. Ако опитате на 16 часа, първото хранене ще е в 11:00.

Fyre поучава, в случай че огладнеете на пиете вода, кафе или чай. Освен това би трябвало да се чувствате сити, в случай че менютата ви са богати на протеини, мазнини и фибри.

„ Не дъвчете дъвки, не яжте смучещи бонбони и всевъзможни такива неща, които съдържат захар и ще пресечен фаста ", разяснява Павлов.
Леден душ
За рапърът леденият душ е друго пъклен дисциплиниращо нещо и най-много „ дава допълнетелен имунитет в (зимните) месеци ".
3 км. бягане или най-малко 3 км. разходка
„ Исках да направя 5 или 10 км., само че за множеството хора това ще е доста време, което би трябвало да отделят. 3 км. са ви безусловно 30-40 мин. таван с постепенно вървене, тъй че не мисля, че е нещо мъчно. 3 км. бягане за квалифицираните хора е сигурно 20 мин., за неподготвените - 30 мин. "
1 час четене на книга (аудио книга не се брои)
Рапърът споделя, че това е първото нещо, което той прави денем. В е споделял повече за изгодите от четенето на качествено наличие и изгодите върху персоналната просвета и обогатяването на речника.
Поне 45 минути подготовка
„ Без значение дали ще е лостове, волейбол, футбол, военен спорт, фитнес. Каквото и да е. "
Без cheat meal-ове / хранене по режим
„ Натискаме се 60 дни да ядем почти едни и същи храни. Ако желаете може да е карнивор (само скотски продукти) или кето (основно протеини и мазнини). Изберете си един режим и го спазвайте 60 дни и не яжте отпадъци. Моля ви не яжте бургери, дюнери, шоколади. "
Без захар
„ Мисля, че всеки може да зареже сладките за 60 дни и ще видите резултата за тези два месеца. Толкова добре ще ви се отрази, че ще остане като табиет и по-късно няма да имате нужда да ги стартирате още веднъж тези неща. "
Без опиати и алкохол
„ Включително без бира. Някой, в случай че ме пита може ли безалкохолна бира. Не се лъжете, това съм ви го казвал и в остарелия влог за " 75 Hard-а " - или го правиш или не го правиш. Ако нямаш волята по-добре не го започвай. Толкова ли ще ти е мъчно 60 дни? ", пита рапърът.

„ Ако имаш проблем с алкохола, в случай че имаш проблем с опиатите, това е моментът, в който ние го позволяваме. "

„ Това предизвикателство не е да влезем и да изкараме плочки, това предизвикателство е за духа, физиката и психическата устойчивост. "
No Fap - никакво порно, без мастурбиране и така нататък
„ Специално за младежи и подрастващи. Десексуализирайте си мозъка, в интернет, приложенията, на всички места, каквото отворите, е цялостно със полово съдъражение. Това ви скапва дисциплината и фокуса - ставате слаби и подвластни. Бъдете мощни. "
Медитация или молитва
Павлов счита, че медитацията или молитвата може да се комбинира с точката за ходенето/тичането.

„ Специално за медитацията. Това е моментът, в който ще се отделите от света. Това е моментът, в който ще можете да чуете духа си, или какво ви приказва Бог. Попитайте, в случай че имате да взимате значими решения, в случай че сте на кръстопът. Това ще е времето, в което (може) да получите отговора от горната страна. Като в тази разходка може и да се молите - молитвата не би трябвало да е нещо супер " канонично ". "

„ Нека това да е българският mental tougness challenge, който ще излезе отвън рамките на България. ", споделя Fyre, като дава образец със противоречивите достижения на българите, станали световно известни.

„ Тук има крепко трениращи момчета и девойки, мъже и дами. Не сме алкохолизирана, наркоманска, тлъста комарджийска нация. Това предизвикателство е моят отговор на това, което се случва сега на всички места и на това, което ни набутват - комар, алкохол и наркотичните зависимости, които даже музиката ни припява. "

Fyre споделя, че постоянно е седял зад мотото „ Здрав дух, крепко тяло " с работа, тренировки, четене, учене и положителни привички.

„ Знаете, че аз съм индивидът, който постоянно ще ви окуражава и предизвиква да се борите, с това, което е модерното на деня, тъй като доста постоянно модерното на деня не е това, което е вярното. Искам да знаете, че ние сме против балоните (по клубовете), против опиатите, против хазарта, против алкохола, против порното, против сексуализацията на хората. "

Рапърът приключва с обещанието, че след довеждане докрай на " 60 DAYS OF ХЪСTLE " ще бъдете нов човек. С доста по-добър фокус, с по-бистър разум и даже с нови контакти и другари около трансформацията.

* Хъстле от британската дума hustle - термин, който постоянно отбелязва това да бъдете нападателно предприемчиви.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР