Щатът Ню Йорк съобщи за над 1700 свързани с коронавируса

...
Щатът Ню Йорк съобщи за над 1700 свързани с коронавируса
Коментари Харесай

Още 1700 свързани с коронавируса смъртни случая в старчески домове в щата Ню Йорк

Щатът Ню Йорк съобщи за над 1700 свързани с коронавируса смъртни случая в старчески домове, за които досега не се знаеше, предаде Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7264
Най-малко 4813 души са починали от Ковид-19 в щатските старчески домове от 1 март според преброяване, което бе оповестено снощи от службата на губернатора Андрю Куомо.

За пръв път в тази бройка влизат хора, за които се смята, че са починали от коронавируса, преди тяхната диагноза да бъде потвърдена от лабораторен тест.

Точно колко са починали в старчески домове, остава неясно, защото списъкът не включва хора, които са били изпратени в болници, преди да умрат, отбеляза АП.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7264  Броят на новозаразените с ковид в Сърбия е повишен леко, понижават смъртните случаи Броят на новозаразените с ковид в Сърбия е повишен леко, понижават смъртните случаи  Жозеп Борел: Пандемията да не се употребява като предлог за ограничение на демократичното и гражданското пространство Жозеп Борел: Пандемията да не се употребява като предлог за ограничение на демократичното и гражданското пространство  8 нови случая, 1 умрял и 21 излекувани от ковид в Северна Македония за последните 24 часа 8 нови случая, 1 умрял и 21 излекувани от ковид в Северна Македония за последните 24 часа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР