Турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и

...
Турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и
Коментари Харесай

Ердоган обяви, че от 16 до 19 май отново ще има четиридневен полицейски час

Турският президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26 февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва съобщи, че от 16 до 19 май отново ще се въведе четиридневен полицейски час в редица големи градове и окръзи на страната, съобщи турският телевизионен канал НТВ, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7742
Президентът съобщи това след заседание на правителството.

Турция отвори молове и фризьорски салони след двумесечно прекъсване

Той обяви, че отпадат ограниченията за пътувания до още девет града на страната, въведени в рамките на борбата срещу коронавируса. Става дума за Адана, Диарбекир, Мардин, Трабзон, Орду, Денизли, Кахраманмараш, Шанлъурфа и Текирдаг.

Ердоган съобщи също, че досега в рамките на кампанията за дарения " Сами сме си достатъчни, Турция ", стартирана от турското президентство в помощ на най-засегнатите от мерките срещу коронавируса и хората с ниски доходи, са събрани 2 милиарда лири.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7742  Доц. Ангел Кунчев за изследването за COVID-19 в Пловдив: Методиката е доста подробна и комплицирана Доц. Ангел Кунчев за изследването за COVID-19 в Пловдив: Методиката е доста подробна и комплицирана  За първи път от 10 март - под 1000 заболели от COVID-19 в интензивни отделения в Италия За първи път от 10 март - под 1000 заболели от COVID-19 в интензивни отделения в Италия  Охранители, водачи и готвачи най-често умират от COVID-19 във Англия Охранители, водачи и готвачи най-често умират от COVID-19 във Англия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР