С този дебат, който водим в момента, вие от БСП

...
С този дебат, който водим в момента, вие от БСП
Коментари Харесай

Веселин Марешки захапа БСП: Явно се чувствате безполезни

С този дебат, който водим в момента, вие от БСП очевидно искате безпредметно да похарчите парламентарното време на Народното събрание с това дали да има или да няма парламентарен контрол. Това заяви лидерът на ``Воля`` Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 от трибуната на парламента.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5340
,,Призовавам ви да се откажате от идеята да губите парламентарно време. Защото освен да ви покажат по телевизора, едва ли някой министър ще ви даде отговор на вашите въпроси предвид ситуацията, в която се намираме. Така че ако вие се чувствате безполезни в момента и не знаете с какво да спомогнете за овладяването на сегашната ситуация, не виждам защо трябва да въвличате и правителството в това``, коментира още той.

ПП ВОЛЯ внася мораториум върху новите сделки за купуване на военна техника за Българската армия

,,Така че нека прекратим този цирк и да продължим напред по дневния ред. Бъдете по-сериозни, не се превръщайте в нищоправеща опозиция в България``, посочи още лидерът на ``Воля``.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5340  Кристофър Хивю от сериала Кристофър Хивю от сериала " Игра на тронове " оздравя от COVID-19  Могат ли остарели ваксини против други вируси да ви оказват помощ против COVID-19? Могат ли остарели ваксини против други вируси да ви оказват помощ против COVID-19?  Дефицитът на Съединени американски щати може да доближи 3,8 трилиона $ през 2020 година Дефицитът на Съединени американски щати може да доближи 3,8 трилиона $ през 2020 година
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР