Първо съболезнования на близките на Виктория Маринова. На второ място

...
Първо съболезнования на близките на Виктория Маринова. На второ място
Коментари Харесай

Цацаров обяви какви обвинения са повдигнати на звяра Северин за изнасилването и убийството на Виктория!

Първо съболезнования на близките на Виктория Маринова. На второ място искам да благодаря на всички служители на МВР, които бяха ангажирани със случая и на всички мои колеги прокурори, на всички криминалисти и психолози. Благодаря и на германската полиция. Това заяви главният прокурор Сотир Цацаров на брифинг по случая с убитата журналистка Виктория Маринова.

" За кратък период от време бяха извършени множество действия при разследването. На Северин са повдигнати две обвинения - за изнасилване, съвкупление с лице от женски пол. За това престъпление се предвижда от 10 до 20 години лишаване от свобода. Второто обвинение е за умишлено убийство с особена жестокост и по особено мъчителен начин - наказание от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна ", каза Цацаров.

Главният прокурор заяви, че сега следва германски съд да разгледа случая и извършителят на деянието да бъде екстрадиран в България.

" Вчера пред съдия бяха разпитани много свидетели. На този етап не можем да твърдим, че убийството е извършено заради професионалната й дейност ", заяви Цацаров.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР