„Нямате представа кой наистина съм аз”, обича да казва Валентин

...
„Нямате представа кой наистина съм аз”, обича да казва Валентин
Коментари Харесай

Пикантни подробности за живота на Кулагин! Заки му отмъкнал гадже, а Миро Каризмата...

„ Нямате представа кой наистина съм аз”, обича да казва Валентин Кулагин – един от най-скандалните участници в новия „ ВИП Брадър”. Гримьорът бързо се превърна в звезда заради острия си език и провокативно поведение, а публиката е шокирана от твърдението му, че въпреки ексцентричния си външен вид е бил интимен с „ най-красивите жени”.

Истината е, че Валентин Кулагин невинаги е бил така женствен. Израсналият в Хасково ексцентрик навремето излизал с едни от най-красивите момичета в града и никой не предпологал, че след години ще завие в съвсем друга посока. Тогава Вальо имал далеч по-мъжествен вид, но впоследствие започнал да се занимава с макиаж и преоткрил своята сексуалност.

Излязоха пикантни подробности за аферата на Мария Илиева и Наско Колев

Първата работа на Кулагин била в местен ресторант, където се трудел като момче за всичко и помагал в кухнята. Това обаче не било достатъчно за напористия младеж. Той мечтаел за слава и пари, а провинцията се оказала тясна за неговите амбиции.
Запознати разказват, че един ден Валентин стегнал куфарите и заминал за Москва. Известно е, че баща му е руснак, а родителите му са разделени. Гримьорът разказал на всички,че отива при татко си, но всъщност попаднал под покровителството властен и богат руски бизнесмен, който му проправил път в артистичните среди. Когато се върнал в България, Кулагин изглеждал по съвсем различен начин – слагал си спирала за мигли, сенки за очи и лак за нокти, обличал се с шантави дрехи и се самопровъзгласил за любимия гримьор на родните звезди. Най-големият противник на плеймейтката Нора Недкова се установил в столицата и се записал да следва моден дизайн.

Нестандартната му визия бързо предизвикала интерес, а нощният живот в София му се усладил.Валентин започнал да получава различни предложения от известни мъже, които имали мерак да споделят леглото си с него.

Сензация в " ШОУ "! Гореща чалга дива се опънала на " ВИП Брадър ", поискала космическа сума, за да...

„ Мога да разкажа една история, която доста ме шокира. Тогава бях малък и тепърва опознавах светските среди. Една вечер след бурно парти в клуб „ Ялта” Миро от „ Каризма” ме покани в апартамента си. Бяхме голяма компания. Изведнъж той изчезна и негов приятел - оператор в националната телевизия, ме помоли да отида в другата стая, защото Миро искал да ми покаже нещо. Бяхме се срещали няколко пъти преди това и знаех за симпатиите му, но не очаквах такава развръзка. След като влязох в другата стая, Миро гледаше някакво порно и ме попита дали ми е интересно това, което виждам. Стана и си спусна панталона до глезените - отдолу беше натюр.Бях втрещен от картинката - наистина ми дойде доста неочаквано и без да давам никакъв повод! Казах му, че за мен това е неадекватно поведение и по-добре да си вдигне панталона в начална позиция. Беше изненадан, че му отказвам и дори не вярваше. Веднага напуснах апартамента с моята приятелка. Остана единствено голямото разочарование. Наистина бях потресен!”, разказвал е самият Кулагин за секс перипетиите си.

В светските среди циркулира мълвата, че ВИП съквартирантът е делил един покрив и с мъж на име Георги. Интересна подробност е, че въпросният Жоро напуснал Кулагин, за да се нанесе при Велизар Соколов – Заки, любимият ментор на зрителите от шоуто за таланти „ Х Фактор”. Така музикантът и гримьорът се оказали баджанаци - поне така гласят едни от най-сочните клюки по техен адрес, пише " Уикенд ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР