Настоящият американски президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Настоящият американски президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Владимир Жириновски: Доналд Тръмп ще се върне в Белия дом

Настоящият американски президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския ще се върне в Белия дом, това е заявил лидерът на Либерално демократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски, написа газета.ру.

Водачът на националистическата формация е посочил, че четиридесет и петият държавен глава на САЩ е бил един от най-добронамерените хора в света. " Заради това мнозинството американци ще го подкрепят и той отново ще застане начело на страната си ", е допълнил той.

Жириновски е пожелал на Тръмп здраве и повече приятни емоции през 2021 г. " Пазете силите си, защото те ще ви потрябват. Бъдещето принадлежи на хора като вас ", е посочил още лидерът на ЛДПР в руската социална мрежа " ВКонтакте ".

Да припомним, Тръмп е обявил, че е нямало да присъства на церемонията по встъпване в длъжност на Джо Байдън (20 януари).

Според някои медии президентът е имал намерението да свика голям митинг във Флорида на същата дата. Тогава той е щял да обяви началото на своята кампания за Белия дом.

Гражданите на САЩ ще гласуват за президент на 5 ноември 2024 г.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 120  Бунтовниците в Капитолия са възнамерявали да заловят и убият политици? Бунтовниците в Капитолия са възнамерявали да заловят и убият политици?  Гардиън: Има риск процесът против Тръмп да затрудни първите дни Байдън Гардиън: Има риск процесът против Тръмп да затрудни първите дни Байдън  Голяма сума в биткойни е била преведена на крайнодесни деятели преди офанзивата в Капитолия Голяма сума в биткойни е била преведена на крайнодесни деятели преди офанзивата в Капитолия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР