Медицинска сестра от екипа на инфекциозното отделение в МБАЛ-Хасково е

...
Медицинска сестра от екипа на инфекциозното отделение в МБАЛ-Хасково е
Коментари Харесай

Медицинска сестра от инфекциозното отделение на болницата в Хасково е заразена с COVID-19

Медицинска сестра от екипа на инфекциозното отделение в МБАЛ-Хасково е дала положителна проба за коронавирус, съобщиха от Областния оперативен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5893
Тя е била настанена за лечение в болницата в добро общо състояние. С това инфектираните медици от отделението стават четирима. Установените преди няколко дни при скринингово тестване две медицински сестри и лекар, болни от коронавирус, също са в добро състояние.

929 станаха потвърдените случаи на COVID-19 у нас

През последното денонощие за коронавирусна инфекция са изследвани общо петима жители на областта, като другите четири проби са отрицателни, уточняват от щаба. Така досега броят на диагностицираните с COVID-19 жители на областта става 14. Излекуваните са шестима, един е починал.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5893  Полицията връща хората без служебни бележки

Полицията връща хората без служебни бележки  Нов рекорден скок на случаите на болест с новия ковид в Сингапур Нов рекорден скок на случаите на болест с новия ковид в Сингапур  Италиански академик: COVID-19 е в Италия от октомври и към този момент е заразил над 35% от популацията Италиански академик: COVID-19 е в Италия от октомври и към този момент е заразил над 35% от популацията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР