Към 21.30 часа снощи, по време на специализирана полицейска операция,

...
Към 21.30 часа снощи, по време на специализирана полицейска операция,
Коментари Харесай

Гранични полицаи задържаха каналджия и 15 чужденци до река Тимок

Към 21.30 часа снощи, по време на специализирана полицейска операция, служители на Граничното полицейско управление – Брегово установиха и задържаха каналджия и 15 чужди граждани на 20 метра от граничната река Тимок, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Групата, състояща се само от мъже, била предвождана от жител на Видин. Деветима от чужденците са иракчани, регистрирани в Държавната агенция за бежанците. Самоличността на останалите, които заявили, че са от Сирия и Сомалия, е в процес на установяване. Работата по случая продължава.

Вчера на ГКПП Капитан Петко войвода пристигнал за влизане в България товарен автомобил, " Мерцедес " с австрийска регистрация. Граничните полицаи извършили проверка с газанализатор, който отчел завишени стойности на въглероден двуокис в товарното помещение. Там те намерили укрити двама чужди граждани, мъже.

Незаконните имигранти са без документи, представили се за граждани на Алжир и Мароко. При огледа на товарното помещение граничните полицаи установили, че брезентът в горната част на ремаркето е срязан и зашит. Нелегалните пътници са задържани в ГПУ-Ново село, срещу тях е образувано бързо производство за незаконно преминаване на границата.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 159  Европейска комисия ще показа насоки за приобщаване на мигрантите в Европейски Съюз в идващите години Европейска комисия ще показа насоки за приобщаване на мигрантите в Европейски Съюз в идващите години  Виктор Орбан: Наложихме несъгласие на бюджета на Европейски Съюз поради изнудването с имигранти Виктор Орбан: Наложихме несъгласие на бюджета на Европейски Съюз поради изнудването с имигранти  Близо 100 мигранти се удавиха в Средиземно море край крайбрежията на Либия Близо 100 мигранти се удавиха в Средиземно море край крайбрежията на Либия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР