Израел бе една от страните „отличници“ в света по справянето

...
Израел бе една от страните „отличници“ в света по справянето
Коментари Харесай

Ръст на случаите на Covid-19 в Израел след разхлабването на мерките

Израел бе една от страните „ отличници “ в света по справянето с коронавируса. Въпреки това след разхлабването на мерките и там са започнали да се увеличават заразените от вируса, както и броят на постъпилите в болниците, съобщава БНР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9135
Доскоро тестове се правеха само на хората с признаци на респираторно заболяване, но сега тестването се прави на определени групи, като тестовете достигат до 20 000 на ден.

COVID-19 в Кнесета

В градинки край морето доброволци или студенти по медицина взимат проби за изследване.

В страната на няколко пъти се отлага възстановяването на движението на влакове. Възстановена е работата на риуталните зали. Отлага се обаче връщането към работа на хората на изкуството.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9135  Слави Трифонов към Оперативния щаб: Гражданите имат право да знаят истината за COVID-19 Слави Трифонов към Оперативния щаб: Гражданите имат право да знаят истината за COVID-19  Полша отваря границите си за жители на Европейски Съюз Полша отваря границите си за жители на Европейски Съюз  Доц. Мангъров и други лекари провокираха щаба на дебат за COVID-19 Доц. Мангъров и други лекари провокираха щаба на дебат за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР