Водещите на церемонията по връчването на телевизионните награди „Еми“ Колин

...
Водещите на церемонията по връчването на телевизионните награди „Еми“ Колин
Коментари Харесай

Водещите на наградите „Еми“ втрещиха всички с тъпите си шегички

Водещите на церемонията по връчването на телевизионните награди „ Еми “ Колин Джост и Майкъл Че доста се изложиха с началния си монолог. Ветераните от токшоуто „ Събота вечер на живо “ откриха шоуто с речи, които трябваше да бъдат забавни, но всъщност само накараха гостите да се намръщят, съобщава tmz.com.

Както е модерно напоследък в Холивуд, те включиха в монолозите си политически теми и шегички по актуални въпроси. Ръсеха майтап след майтап, които, обаче, не хванаха вниманието на аудиторията.

Някои от най-лошите им опити включваха шеги за движението #metoo. Че се пошегува, че се радва да бъде залата с всички, които още не са изловени в сексуални престъпления. Джост пък изтъкна, че Розан Бар си е отменила сериала (заради расистки скандал), но белите националисти са си я прибрали.

Чернокожият водещ си позволи закачки за белите хора - нещо, което в обратна посока веднага би предизвикало скандал. Колегата му го " допълни " с вметка за нацистите, намеквайки, че в наши дни вече не всички хора ги смятат за лоши.

Всички присъстващи се напрегнаха, когато Че заяви: „ Сериалът „ Историята на прислужницата “ е версията на белите жени на „ Корени “, понеже героите са принудени да имат бебета и да работят против волята си “. " Черните наричат това история ", заяви той.

Естествено, като повечето опитващи се да звучат духовито знаменитости в Холивуд, и тези двамата не пропуснаха да захапят Доналд Тръмп. Те изразиха надежда, че новият сериал на „ Нетфликс “ за Барак Обама ще задмине по рейтинг риалити шоуто „ Стажантът “, на което преди години водещ беше самият милиардер.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР