Бъдете отговорни! Не плаша никого! Спазвайте мерките - физическа дистанция,

...
Бъдете отговорни! Не плаша никого! Спазвайте мерките - физическа дистанция,
Коментари Харесай

Проф. Балтов сподели снимка на ген. Муфачийски и заяви: Спазвайте мерките! Не плаша никого!

Бъдете отговорни! Не плаша никого! Спазвайте мерките - физическа дистанция, носете маски и по-често си мийте ръцете 3 Д! Дисциплината и самодисциплина! Спазвайте карантината и не разпространявайте инфекцията! Това написа във фейсбук проф. д-р Асен Балтов, управителят на " Пирогов ".

Началникът на болницата, която първа започна да лекува пациенти с коронавирус, не за пръв път отправя послания за дисциплина. Той се явяваше често на брифингите на НОЩ в началото на пандемията.

Проф. Асен Балтов наскоро каза наскоро, че у нас лекарите имат вече натрупани знания как се лекува вирусът.



Постът на проф. Балтов пък е съпроводен със снимка на ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български лекар, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20 с негово изказване от началото на пандемията: " Предстоят ни тежки времена на изпитания, които не са само икономически ".


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14790  Европейска комисия подхваща първите стъпки към построяването на Европейския здравен съюз Европейска комисия подхваща първите стъпки към построяването на Европейския здравен съюз  Европейска комисия реши да подписа контракт за доставка на имунизацията на Pfizer Европейска комисия реши да подписа контракт за доставка на имунизацията на Pfizer  Проф. Ангелов организира незабавна среща с фармацевтите и търговците на медикаменти Проф. Ангелов организира незабавна среща с фармацевтите и търговците на медикаменти
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР