Броят на регистрираните заразени с новия коронавирус в Мексико надхвърли

...
Броят на регистрираните заразени с новия коронавирус в Мексико надхвърли
Коментари Харесай

Броят на заразените с коронавируса в Мексико надхвърли 600 хиляди

Броят на регистрираните заразени с новия коронавирус в Мексико надхвърли 600 хиляди. Над 65 хиляди от тези хора са починали, предадоха ТАСС и Ройтерс, като се позоваха на властите.

Министерството на здравеопазването съобщи за 6476 установени заразени и 827 починали през последното денонощие.

Общият брой на регистрираните случаи в страната е достигнал 606 036. 65 241 от тях са били с фатален изход, предаде БТА.

Мексико е на осмо място в света по брой заразени. При смъртните случаи страната вече е четвърта, като бе изместена от Индия от третото място.

Капацитетът на мексиканските болници е запълнен на 35 процента. Заети са 31 процента от леглата в реанимация, оборудвани с апарати за изкуствена вентилация на белите дробове, отбелязва ТАСС.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11921  Безсимптомните случаи на COVID-19 се нуждаят от ваксина Безсимптомните случаи на COVID-19 се нуждаят от ваксина  От през днешния ден в София работи Координационен център за триаж на пациенти със подозрение за COVID-19 От през днешния ден в София работи Координационен център за триаж на пациенти със подозрение за COVID-19  Маските с филтри и защитните шлемове не стопират разпространяването на ковид Маските с филтри и защитните шлемове не стопират разпространяването на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР