Броят на заразяванията с коронавирус в Нидерландия отново се увеличава,

...
Броят на заразяванията с коронавирус в Нидерландия отново се увеличава,
Коментари Харесай

В Нидерландия отново расте броят на заразяванията с коронавирус

Броят на заразяванията с коронавирус в Нидерландия отново се увеличава, заяви Националният институт за здравеопазване и околна среда, цитиран от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10641
" През последните седем дни - от 15 до 21 юли, тестовете на 987 души в страната са показали положителен резултат за коронавирус ", каза институтът. " Това е почти два пъти повече в сравнение с периода 8-14 юли ", заяви той. От 15 до 21 юли са регистрирани седем смъртни случая - с един повече, отколкото между 8 и 14 юли.

Нидерландия въведе карантина за българите, пътуващи до страната

" Коронавирусът отново се разпространява в Нидерландия ", каза институтът. " Броят на заразените нараства, а индексът на репродукция превишава единица ", заяви той.

Според учените индексът на репродукция трябва да е под единица, за да се намали скоростта на разпространение на заразата.

По данни на института до момента в Нидерландия са регистрирани над 51 900 заразявания и повече от 6100 смъртни случая.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10641  Себастиан Курц: Връщаме маските в супермаркетите, банките и пощите Себастиан Курц: Връщаме маските в супермаркетите, банките и пощите  Епидемиолози: Най-вероятно е да се заразим с ковид у дома Епидемиолози: Най-вероятно е да се заразим с ковид у дома  Израелският парламент анулира държавно решение и остави заведенията за хранене отворени Израелският парламент анулира държавно решение и остави заведенията за хранене отворени
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР