Броят на заразените с новия коронавирус в Русия нарасна през

...
Броят на заразените с новия коронавирус в Русия нарасна през
Коментари Харесай

Русия задмина Китай по брой на заразените с новия коронавирус

Броят на заразените с новия коронавирус в Русия нарасна през изтеклото денонощие с 6198 и в момента възлиза на 87 147 души в цялата страна, предаде ТАСС, като се позова на властите.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6413
Така Русия задмина вече по брой на случаите Китай, където до момента са регистрирани 84 500. Това сочат последни данни на руския оперативен щаб за борба с инфекцията, предава БТА.

През последното денонощие от болниците в Русия са изписани като оздравели 579 души, а през целия период - 7346. За денонощието са починали 50 пациенти с коронавирус, а от началото на епидемията в страната - 794.

Според щаба 2693 от новооткритите заразени (43,4 на сто) нямат симптоми. Ръстът на броя на инфектираните за едно денонощие в Русия се е забавил до 7,66 на сто.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6413  ГЕРБ ще се записват на следващия ден за чуването на Борисов ГЕРБ ще се записват на следващия ден за чуването на Борисов  Белгия затвърждава понижението в дневния брой на инфектираните и умрелите от COVID-19 Белгия затвърждава понижението в дневния брой на инфектираните и умрелите от COVID-19  Трима русенци излъгали служителите на реда на контролно-пропусквателен пункт, че работят отвън града Трима русенци излъгали служителите на реда на контролно-пропусквателен пункт, че работят отвън града
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР