Австрия въвежда мерки за пристигащите от 16 области на България,

...
Австрия въвежда мерки за пристигащите от 16 области на България,
Коментари Харесай

Австрия въведе рестрикции за пристигащите от България

Австрия въвежда мерки за пристигащите от 16 области на България, а не както досега – за влизащите от цялата страна. Рестрикциите влизат в сила от събота -17 октомври, съобщават от пресцентъра на Външно министерство.

Според нова заповед на австрийския министър по социалните въпроси, здравеопазването, грижите, и защитата на потребителите влизането в Австрия от 16 български региона/области – Благоевград, Бургас, Добрич, Габрово, Ямбол, Кърджали, Монтана, Пловдив, Разград, Шумен, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище и Варна ще се осъществява както и до момента.

Това означава, че за влизащите на австрийска територия българи ще се изисква предварително направен отрицателен PCR тест не по-стар от 72 часа или 10-дневна карантина.

Самоизолацията може да бъде прекъсната с отрицателен PCR тест на място в рамките на 48 часа. За пристигащите от другите български области не се изискват подобни мерки.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13389  Белгия вкарва вечерен час за период от един месец Белгия вкарва вечерен час за период от един месец  Германия разгласи всички прилежащи страни за рискови Германия разгласи всички прилежащи страни за рискови  Италия записва над 10 000 нови случаи за денонощие Италия записва над 10 000 нови случаи за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР