Инфраструктура, образование, култура и нулева миграция, това мога да ви

...
Инфраструктура, образование, култура и нулева миграция, това мога да ви
Коментари Харесай

Борисов в Кърджали : Инфраструктура, образование , нулева миграция - това обещавам

Инфраструктура, обучение, просвета и нулева миграция, това мога да ви обещая. Хората помнят възродителния развой - тогава имаше разцепление сред хората, намразиха се родственици. В този район етническата приемливост би трябвало да бъде въздигната в фетиш. Няма нищо по-страшно от разделянето, сподели Бойко Борисов в Кърджали по време на предизобрната си обиколка.

" Като видях лидера на Движение за права и свободи, като виждам нашия за Кърджали - сигурен съм, че ще има околовръстен път, спортна зала и ремонтиран бул.. Трябва да даваме знак по какъв начин се работи - и като противоборство на партиите, а по-късно и в името на хората ", добави водачът на ГЕРБ и уточни, че ще се радва, в случай че Цвета Караянчева влезе като народен представител от Кърджали.



" Ще създадем всичко допустимо - където са кметове на ГЕРБ и на Движение за права и свободи, хората да се усещат по-добре ", добави той.

И предизвести своите - да водят борба за всеки глас, само че да се почитат. Да се пазят от обиди и прекалено потребление на прилагателни.
ТЕМА преди 2 часа 1526 преди 2 часа 2035 преди 15 часа 1595
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР