“100 пъти да имах възможност да върна времето назад, 100

...
“100 пъти да имах възможност да върна времето назад, 100
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Приел съм, че политиката е моята мисия и я следвам

“100 пъти да имах опция да върна времето обратно, 100 пъти щях да взема същото решение ”. Това съобщи в изявление за Христо Петров - Ицо Хазарта за влизането си в политиката като част от

“Продължаваме Промяната ”. “Тогава и аз, като всеки един от тази група, съм имал известни описания. Сега съм по-уверен от всеки път, че това е моето място и това са моите хора ”, сподели още той.

Петров коментра острата рецензия на президента Радев, който разгласи Политическа партия за “политическа неточност ” и “шарлатания ”. “Думата “шарлатанин ” е доста забавна. Когато застанеш пред цялото общество с вдигнат пестник и апел “Мутри вън ” и по-късно назначиш същите тези мутри на “Капитан Андреево ”, може би би трябвало да погледнеш речника или огледалото ”, обърна се той към Радев. 

Като причина за поддръжката си към Румен Радев на последните президентски избори, Петров посочи “другият претендент ”. “За единият беше ясно, че е лице на някой различен. Докато господин Радев не създаваше такова усещане. Целият проблем с него беше сега, в който той осъзна, че не може да ръководи нито Политическа партия, нито държавното управление ”, сподели той.  

За акад. Николай Денков, който е предлагането за министър-председател на Политическа партия, Петров сподели, че “той е подобаващ, тъй като с изключение на всички други качества, които той несъмнено има, той не се слави като конфликтна персона ”. “Той има склонността да употребява причини, когато води спор ”, добави Петров и дефинира Денков като “фигура, която умее да сплотява ”.

Петров съобщи, че не се вижда като министър на образованието, в случай че подобен пост в вероятно държавно управление му бъде препоръчан. “Отговорността и компетентността, нужна, с цел да заемеш поста “министър ” е голяма ”, отговори той. 

Петров беше безапелационен - няма да се откаже от политиката. “Аз съм приел, че това е моята задача и я последвам. Не съм там, с цел да печеля статуса на звезда, а с цел да го изгубя, само че да направя това, което е вярно ”, съобщи още депутатът.

Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР