100 милиона лева допълнително ще бъдат пренасочени за отпускане на

...
100 милиона лева допълнително ще бъдат пренасочени за отпускане на
Коментари Харесай

Още 100 милиона лева за безлихвени кредити за хора, пострадали от коронакризата

100 милиона лв. в допълнение ще бъдат пренасочени за разпределяне на за хора, които са в неплатен отпуск или са изгубили работа поради Коронавирус рецесията. До момента Българската банка за развиване е насочила 200 милиона лв., като самите заеми се подписват посредством 12 търговски банки, напомня БТВ.
Оказва се обаче, че действително отпуснатите средства досега са по-малко от 200 милиона лв.: 37 700 заема за към 167 милиона лв.. Според фенове на bTV безлихвени заеми към този момент не се оферират, макар че крайният период за кандидатстване е 30 юни тази година. В сигнали до медията жители, останали без работа, се оплакват, че се разхождат от банка на банка в търсене на заем.
 Официално: Безлихвените заеми за коронакризата стават по-големи Официално: Безлихвените заеми за коронакризата стават по-големи
Параметрите на програмата за безлихвени заеми, които се отпускат на потърпевши от коронакризата, се трансформира. Това заяви Българската...
Калкулаторът на уеб страницата на държавната банка демонстрира, че досега са отпуснати малко над 165 милиона лв.. По груби сметки следва да има още към 35 милиона лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР