100 000 лева излезе на младоженеца Георги Сидеров сватба му

...
100 000 лева излезе на младоженеца Георги Сидеров сватба му
Коментари Харесай

Сватбата на Маги Желязкова удари 100 бона! Вижте подробностите в цифри

100 000 лв. излезе на младоженеца Георги Сидеров женитба му с Магдалена Желязкова, към този момент Сидерова. В тази сума влиза нескромната й рокля от 15 000 лв., приказната украса на залата, масрафът за гостите, както и хотелските стаи, научи „ Галерия “. Мис България 2003 Магине се е скъпила нито лев за огромното събитие, защото цялостен живот е мечтала за такава женитба, написа Хот Арена.
„ Изпипах всичко до най-малкия подробност. Сама си проведох цялото събитие с голямо предпочитание и неспокойствие. Исках този ден да бъде тъкмо както си го представям “, споделя булката. И въпреки че това е втори брак за Маги, тя още веднъж беше в бяло, както и цялата декорация, в това число и тортата. Госпожа Сидерова не скри, че на първата си женитба се чувствала по-скоро като посетител, за който е проведено цялото тържество, до момента в който този път е била на 100 % вътре в събитието.

Маги се подготвяла повече от половин година за своята приказка, която чакала цялостен живот. Неслучайно моделката не е щадила нито лев за празненството.



Ритуалът бе осъществен в Руската черква „ Свети Николай Чудотворец “, защото Желязкова я счита за извънредно красива, а и е наоколо до Гранд хотел „ София “, където пък бе радостната част. Залата бе декорирана с кристали Сваровски, на всички места бе украсено с бели рози и други естествени цветя, а сватбената арка обра овациите на гостите. Тя бе отрупана с венци от цветя, от които се спускаха бели балдахини.

И до момента в който детайлите по празненството бяха напълно дело на Маги, то роклята на булката бе по концепция на младоженеца. Георги Сидеров държал бъдещата му брачна половинка да наподобява тъкмо по този метод. „ Искам да бъдеш доста секси “, споделил й Жоро.

Менюто за звездните посетители бе извънредно богато и изтънчено, като единствено марковите напитки илуксозно шампанско блъснали 10 бона, настояват източници. Бяха обезпечени стаи за всички, които не са от столицата, а те не бяха по никакъв начин малко. „ Само гостите от Англия надхвърляха 20 души “, призна Маги.

Най-емоционалният миг от сватбата сигурно бе отвеждането на булката до олтара. Маги бе съпроводена от 16-годишния си наследник Боби, облечен в любезен наследник костюм.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР