10 души са арестувани при спецакция в Бургас срещу наркоразпространението

...
10 души са арестувани при спецакция в Бургас срещу наркоразпространението
Коментари Харесай

Арести в Бургас при акция срещу наркоразпространението около училища

10 души са задържани при спецакция в Бургас против наркоразпространението към учебни заведения. Образувани са пет бързи производства и седем преписки. Повдигнати са обвинявания от Районна прокуратура – Бургас.

Задържан е 19-годишен юноша от русенското село Ябълчево. В населяваната от него квартира в Айтос са конфискувани два буркана с марихуана и плик с 21 бели таблетки, чийто прецизен състав е в развой на изясняване. Арестувани са и двама бургазлии на 38 и 42 година, и 27-годишна жена. В дома им са открити движимости и прекурсори за произвеждане на метамфетамин.

В ареста е 25-годишен престъпно проявен бургазлия, в чийто апартамент са открити опиати и принадлежности за произвеждане на метамфетамин.

При друга акция през седмицата в морския град за шофиране след приложимост на наркотични субстанции са открити общо седем извършители. Водачите са на възраст от 23 до 31 години. В пет случая водачи на коли са отказали да бъдат тествани, като са глобени с санкция в размер на 2 000 лева и лишаване на свидетелството за правоуправление за период от 2 години.

По време на акцията на пътя са установени 1367 нарушавания на скоростта. В шест случая превишената скорост е над 50 км./ч. - водачите ще бъдат глобени с отнемане от правоуправление и парична санкция. Неправоспособните водачи са двама.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР