1. Ягодов чийзкейк Вие имате мечтателен поглед към живота. Вие сте

...
1. Ягодов чийзкейк
Вие имате мечтателен поглед към живота. Вие сте
Коментари Харесай

Чийзкейкът, който изберете, издава вкуса ви към живота

1. Ягодов чийзкейк

Вие имате утопичен взор към живота. Вие сте мечтатели и обичате да си измисляте. Често обаче превръщате фантазиите си в действителност точно тъй като не се отказвате от тях и не позволявате на другите да ви разубедят. Харесвате заниманията, оптимисти сте и в природата ви е да мотивирате другите. Склонни сте да трупате напрежение във врата и раменете. Ще го разсеете, като дишате надълбоко.

  2. Боровинков чийзкейк

Вие сте необятно скроена и изобретателна персона. Цените високо свободата си и концепциите ви постоянно са ексцентрични. Вие сте енергични и приветливи. Обичате провокациите и разнообразието. Монотонността и еднообразието ви потискат, а скуката разболява душата ви. Склонни сте да задържате стрес в долната част на корема. Когато сте преуморени, получавате главоболие.

  3. Малинов чийзкейк

Вие имате реален взор към живота. Вие сте амбициозни, честолюбиви, притежавате спортен дух и обичате да контролирате всичко. Хора на действието сте и цените успеваемостта. Често се нагърбвате с прекомерно доста задания и не ви остава време нито за себе си, нито за фамилията. Най-често трупате напрежение и стрес в долната част на гърба.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР