1. Сова Ако видите сова, то знайте, че трябва да

...
1. Сова Ако видите сова, то знайте, че трябва да
Коментари Харесай

Вижте какво ще ви се случи, ако видите някое от тези животни

1. Сова

Ако видите сова, то знайте, че би трябвало да се доверите на интуицията си по проблем, който имате сега. Ако сте на кръстопът по даден въпрос, совата е знак, че би трябвало деликатно да анализирате.

2. Кукумявка

По остарели поверия кукумявката е предвестител на гибелта. Някои имат вяра, че би трябвало да се пропъди кукумявката, с цел да избяга и гибелта.



3. Богомолка

Богомолката е знак на спокойствието. Според поверията, в случай че видите богомолка, то би трябвало да намалите темпото.

4. Змия

Едно от вярванията е, че змията се свързва с прегрешението. Тоест, в случай че видите змия, би трябвало да се замислите за дейностите си и дали с тях не вършите нещо погрешно по отношение на околните си. Друго споделя, че в случай че видите змия директно след заравяне на непосредствен човек, то душата му почива в мир някъде в Рая.

5. Гущер

Ако видите гущер, то това е знак, че би трябвало да обърнете повече внимание на сънищата си и тайните послания, които те носят. 

6. Гарван

Гарванът нормално е неприятна прокоба. Ако постоянно към и над вас има гарвани, то може би това е знак, че сте тръгнали по неверен път - в персонален или професионален проект.

7. Паяк

Паякът има безчет символики, само че ще разгледаме някои по-популярни. Смята се, че в случай че ви полази паяк, то можете да очаквате парични приходи или огромна добра вест. 

8. Орел
Не отглеждайте тези растения, в случай че имате домакински любим, рискови са за него
Отглежданите в дома растения придават цвят, живот и въодушевление. Те прочистват въздуха, доставят приятност и способстват за уюта. Ако обаче...

Ако видите орел, то евентуално ви чака огромна смяна в прочувствен или професионален проект. Възможно е също по този начин да ви осени просветление.

9. Ястреб

Смята се, че ястребите са знак на " остаряла душа ". Ако видите ястреб, то това е знак, че някаква по-висша мощ ви изпраща обръщение.

10. Калинка

Калинката е знак на шанса, изключително в случай че ви кацне калинка. Друго вярване сочи, че в случай че видите калинка, то незабавно би трябвало да намерите метод да покажете любовта на околните си
Кое е животното настойник на вашата зодия?
Казва се, че всеки човек има свое животно настойник. Но по-интересното е, че зодията също е определяща за това с кое животно сте свърз...



11. Пеперуда

Пеперудата е знак на смяната и в случай че пеперуда кацне на или към вас, то нещо ново и хубаво ви чака.

12. Водно конче

Ако видите водно конче, то евентуално сте се отдалечили прочувствено от своите близки и би трябвало да извършите крачка обратно.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР