Πepиoдът нa мeчтитe и правенето на плaнoвe е в края

...
Πepиoдът нa мeчтитe и правенето на плaнoвe е в края
Коментари Харесай

Хороскоп: Ден с обрати за рибите, делови успехи за девите

Πepиoдът нa мeчтитe и правенето на плaнoвe е в края си. Bъв въздyxa витae aгpecия и дeбнaт oпacнocти. Cлeдвa aĸтивнo дa ce бopитe c oтpицaтeлнитe eмoции и тъмнитe миcли. Heoбxoдимo e дa изxвъpлитe ядa oт ceбe cи, инaчe ĸaпĸa пo ĸaпĸa щe oтpoви дyшaтa и тялoтo ви. Aĸo дoпycнeтe дa ви зaвлaдeят oтpицaтeлни миcли, тo тe мoгaт дa ce пpeвъpнaт в peaлнocт. Bcяĸa пoзитивнa миcъл cлyжи ĸaтo cpeдcтвo cpeщy нeyдaчитe.

ОВЕН
-->
Днес е по-добре да взимате решенията сами и да вярвате повече на личния си опит и здравия разсъдък, в сравнение с думите на други хора. Съветите, които ще получите, по-скоро ще ви объркат, тъй като хората, които ви ги дават, няма да са наясно със обстановката, в която се намирате.

ТЕЛЕЦ

Сутринта ще бъде натоварена, а и с подготвеност ще помагате на всеки, който се окаже в сложна обстановка. Следобед ще бъде добре да си починете от грижите. Това време е положително за малко пътешестване или разходка. Вероятни са и приятни запознанства и срещи, които ще помните дълго време.

БЛИЗНАЦИ

Проблемите ще стартират от сутринта. Ще се наложи да коригирате грешките, направени от другите. Това ще се окаже много сложна задача, само че ще се справите. По-късно ще пристигна доста удобно време за другарство с близки, за значими диалози и разискване на проекти.

РАК

Интересен ден, кондензиран с доста събития и обрати. Много неща през днешния ден ще бъдат по-лесни от нормално и това ще ви разреши да свършите много работа. Вероятни са промени в сантименталните връзки. Ще сте наясно със личните си усеща и ще започнете да разбирате доста по-добре обичания човек.

ЛЪВ

Денят е подобаващ да се заемете с значимите задания. Днес интуицията ви ще бъде изострена и ще ви помогне да намерите верните отговори на доста въпроси, които ви вълнуват в последно време. Вероятни са парични приходи, в това число от непредвидени източници.

ДЕВА

Възможно е денят да стартира с предложение за съдействие, които е добре да обмислите по-сериозно, преди да отговорите. Звездите през днешния ден ще ви поддържат и всичко ще се случва по този начин, както желаете. Деловите срещи ще вървят добре. Няма да имате различия и с околните си.

ВЕЗНИ

Страхотни хрумвания ще се появят през днешния ден. Малко евентуално е да може да ги приложите незабавно, само че шансът да започнете да ги реализирате ще се появи доста скоро. Денят е подобаващ за каузи, които изискват висока централизация. Не пропускайте опцията да се видите с другари, които ще ви зарадват с положителни вести.

СКОРПИОН

Финансовите въпроси, които в последно време донесоха доста паники, могат да бъдат извънредно сполучливо позволени. В следобедните часове са вероятни недоразумения, само че и по това време няма да зародят съществени проблеми. Приятели и други хора, които ви познават добре, ще ви оказват помощ да се справите с компликациите.

СТРЕЛЕЦ

Днес относително бързо ще се справите с всичките си задължения и ще ви остане свободно време да помислите върху някои оферти. Денят ще бъде удобен от позиция на персоналните връзки. Ако желаете да зарадвате някого, няма да ви се постанова да полагате старания за това.

КОЗИРОГ

Способността ви да вземате верни решения със светкавична скорост ще впечатли мнозина през днешния ден. Денят ще е кондензиран с положителни вести и забавни оферти. Те могат да се отнасят както до бизнес сферата, по този начин и до персоналните връзки. Много от вас ги чакат сантиментални изненади.

ВОДОЛЕЙ

Днес мъчно ще се концентрирайте върху рутинните задания, тъй като ще ви се костват досадни и скучни. Ако положите изпитание, бързо ще приключите с тях и ще имате опция да се заемете с това, което ви е забавно. Изненадващи посетители ще създадат вечерта ви вълнуваща.

РИБИ

Забързан ден, цялостен с обрати и объркващи обстановки. Важно е да запазите успокоение и да се придържате към проекта си, доколкото събитията разрешават това. Способността ви да импровизирате, бързо да се ориентирате и да поемате самодейността в точния момент ще се окажат доста потребни през днешния ден.

Източник: Марица
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР