Звездите в киното и в спорта изглеждат неуязвими, но и

...
Звездите в киното и в спорта изглеждат неуязвими, но и
Коментари Харесай

Звездите също се нервят

Звездите в киното и в спорта наподобяват неуязвими, само че и те си имат проблеми – изключително с душeвността. И когато се нервят крепко, нищо не може да ги избави от гадното прекарване – нито банковите им сметки, нито славата им. Терзанията на доста от тях, естествено, са почнали още от детството им.     

Катрин Зита-Джоунс, която на 50 наподобява като на 25, дълго време страда от биполярно разстройство от втори вид. Сериозното положение е типично с внезапни промени в настроението, гарнирани с нараснало чувство на паника, паник офанзиви и депресии. Горкият Майкъл Дъглас е трябвало да се пребори освен своя рак, само че и комплицираните страсти на жена си. Така се всичко приключва добре. Страхотната актриса поучава – при най-малкото подозрение за отклоняване на душeвността би трябвало да се търси професионална помощ.  

Дейвид Бекъм /44/ е трябвало да преодолее обсесивно-компулсивно разстройство. Един от признаците – нареждане на къщата до пристъп.  Виктория Бекъм е разказвала, че брачният партньор й не успявал да поддържа връзка обикновено, до момента в който не види всички движимости и предмети у дома  им в строго избран ред. Героят на Леонардо ди Каприо имаше същата диагноза в „ Авиаторът “.  Мел Гибсън /64/, който много пъти изпада в челни конфликти с полицията и съда, се бори с биполярно афективно разстройство. Колеги на австралиеца са признавали, че нееднократно е идвал на фотоси в отлична форма, а единствено след часове е изпадал в безпричинна и неконтролируема гняв. Медицината от дълго време е потвърдила, че сходен „ кусур “ води до алкохолизъм и наркозависимост. Джим Кери /58/  е заложник на депресиите, появили се още в юношеските му години. Той е споделял в изявленията, че постоянно е бил подценяван от родителите си. Вече 40 години продължава борбата на артиста, в която той постоянно прибягва до лекарства и до сеанси при психотерапевти. Пак Кери е разяснявал, че болестта му е прекомерно безпощадно, тъй като може да се появи в най-неочаквани моменти. Деми Ловато /27/ също е жертва на безмилостното биполярно разстройство. Певицата и актриса изпада в първата си рецесия след раздялата с музиканта Джо Джонас, който в този момент чака бебе от Софи Търнър от „ Игра на тронове “. Деми протяга ръка към уискито и дрогата и до края на 2019-а е в много тежко състояние. Всъщност хубавото момиче осъзнава, че би трябвало да се заеме със здравето си, откакто се нахвърля върху сътрудник в безпаметната си експанзия. Райън Рейнолдс /43/, който наподобява мега постоянен, е споделял, че тежко детство е оставило своя отпечатък върху душевното му равновесие. Оказва се, че неговият татко, квартален служител на реда, непрекъснато е поддържал атмосфера на стрес – с цел да бъде Райън в цялостна бойна подготвеност при ненадейно нахлуване. Актьорът не крие, че и до момента получава паник офанзиви преди да излезе пред аудитория. Ема Стоун /31/ като дете постоянно е била в  „ нараснала тревога “ и постоянно е посещавала психоаналитици, до момента в който се научи сама да се оправя с връхлитащия стрес.             
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР