Звездите от Приятели“ Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър може да

...
Звездите от Приятели“ Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър може да
Коментари Харесай

Рос и Рейчъл заедно в реалния живот?

Звездите от „ Приятели “ Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър може да се срещат в действителния живот. Бившите съ-звезди се събраха за специфичен епизод " Приятели: Събирането ", който се излъчи тази година, в който всички основни герои се събраха. Сред доста други разкрития, едно по-любопитно беше, че Дейвид и Дженифър (Рос и Рейчъл)  признаха, че са се влюбили един в различен по време на фотосите на шоуто, само че не са създали нищо по въпроса, защото по това време и двамата са били във взаимоотношения.

След като признаха, че в никакъв случай не са работили въз основа на взаимните усеща, наподобява, че са работили в този момент. Според Closer Online Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър се срещат. Изданието споделя, че двете звезди прекарват повече време дружно, откогато са снимали срещата на Friends със своите съ-звезди на 25-годишнината на шоуто.

Източник сподели пред изданието: „ След събирането стана ясно, че спомените за предишното са разбунили възприятията и за двамата и че химията към момента е там. Те започнаха да си пишат незабавно след фотосите и предишния месец Дейвид отлетя от вкъщи си в Ню Йорк, с цел да види Джен в Ел Ей. "

Източникът добави: „ Те прекарват време в дома на Джен, където тя готви вечери и се любуват на качествено време дружно. Те също бяха видяни да пият вино, до момента в който се разхождаха към една от обичаните лозя на Джен в Санта Барбара. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР