Звездите дават възможност днес да реализирате стоящите пред вас задачи.

...
Звездите дават възможност днес да реализирате стоящите пред вас задачи.
Коментари Харесай

Хороскоп: Близнаците получават добри вести, благоприятен ден за овена

Звездите дават опция през днешния ден да реализирате стоящите пред вас задания. Нараства опцията да се материализират концепциите, а също и опциите да се разширят контактите. Ден на берекет и обич, подобаващ е за предоставяне на амнистия. Днешното ви положение е добър знак на здравословния и прочувствения ви статус. Не давайте на никого персонални движимости. Човекът на който ги дадете, може да ви отнеме покоя и шанса, и те ще изтекат като вода.

Овен

Денят е удобен и съразмерен. Ще поддържате интензивни връзки с близките. Мнозина от вас ще получат удостоверение за своя съблазън, което ще ви поласкае и увеличи още повече самочувствието ви, а тъкмо от това имате потребност в този момент.

Телец

Вашите нови хрумвания е хубаво добре да се обмислят, даже на пръв взор да наподобяват доста привлекателни и рационални. На процедура може да се получи всичко. На някои представители на знака ще им е мъчно да се концентрират върху главните задания на деня.

Близнаци

Има възможност да ви застигнат положителни новини. Може да ви се открие удобна опция, която да спомогне за преобразяване на фантазиите ви в действителност. Звездите ви предизвестяват да бъдете по-отворени и по-гъвкави.

Рак

Не разчитайте на картата на шанса, разчитайте единствено на себе си. Вашата почтеност не среща утвърждение, тъй че е потребно да запазите мнението си за себе си. Неприятни изненади са вероятни даже от най-близките хора, изключително в любовен проект.

Лъв

Вие сте енергични, решителни, изпълнени със сили, тъй че надали нещо може да ви попречи да постигнете триумф в това, което вършиме. Пътят ви обаче няма да е лек. Ще би трябвало да се справяте с компликации, евентуално да отстоявате позициите си. 

Дева

Бързо се трансферирате от една задача към друга с вярата да съумеете да свършите всичко, само че уви, няма да постигнете някакви съществени достижения. Избягвайте да си вършиме опити с други хора или опити да манипулирате.

Везни

Доброто ви въодушевление може да скапе необикновена среща, телефонно позвъняване или нещо, което не очаквате. Не се натоварвайте с нови отговорности, отложете всичко, което не е нужно да завършите в този момент.

Скорпион

Прибързано взимате решение, което ви предлага единствено краткотрайно решение на нещата. Би било идеално, в случай че отложите всичко и си дадете време да помислите още веднъж. Втората половина на деня ще бъде по-благоприятно време от позиция на персоналните връзки.

Стрелец

Преди обяд са евентуални дребни компликации и недоразумения. Въпреки това, не би трябвало да се притеснявате изключително за тях: обстановката скоро ще се промени към по-добро. Възможно е да се появят нови съдружници, на които можете да разчитате.

Козирог

Започнете деня с значими неща: заран ще бъде относително елементарно да се справите с тях, само че по-късно може да зародят компликации.  Следобедът е отлично време да завършите по-рано започнатото. Възможно е вечерта да стане по-трудно да се разбирате с другите.

Водолей

Съсредоточете се върху личните си каузи и се пробвайте да не се намесвате в непознатите, в случай че не е належащо. Денят няма да е от най-лесните и сигурно ще би трябвало да работите интензивно и да се поизпотите.

Риби

Вероятно през днешния ден ще би трябвало да се занимавате с няколко неща едновременно, да решавате свои и непознати проблеми, да мислите за работните задания и в това време да уреждате някои домашни недоразумения.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР