Звездата от сериала Луцифер Том Елис, се ожени в неделя

...
Звездата от сериала Луцифер Том Елис, се ожени в неделя
Коментари Харесай

Сексапилният Луцифер вече не е ерген

Звездата от сериала " Луцифер " Том Елис, се ожени в неделя за сценариста Мегън Опенхаймер.

Том Елис е благополучен човек! В неделя, 2 юни, 2019, звездата от поредицата " Луцифер " се ожени за Мегън Опенхаймер. Една семпла и доста сантиментална женитба.

Повече от благополучен, младоженецът не можа да устои на изкушението да показа щастието си с почитателите си. И това той направи в Инстаграм. На фотографията влюбените се държат ръка за ръка, на мост, на кея на реката. 40-годишният артист безусловно гълтам жена си, облечена в красивата си бяла рокля, създание на дизайнера Наим Хан. Под фотографията звездата написа: " Моята нова брачна половинка Мегън беше малко несигурна във връзка с избора ми на превоз за медения месец. Благодаря на всички, които направиха нашия специфичен ден толкоз драгоценен.



Мегън Опенхаймер също разгласява в Инстаграм миг от този ден. И не просто някакъв миг, а първият танц. Влюбените дружно се радват на този миг под погледа на околните си. В коментар младата жена, /33 г./пише: " Женени!! ". На което мъжът й дава отговор: " Обичам те. " Снимките развълнуваха техните фенове, които побързаха да ги поздравят. Сред тях и някои от актьорския състав от сериала като Лорън Джърман: " Толкова сме щастливи за вас двамата, а вие и двамата сте красиви ", а Еме Гарсия споделя: " Начинът, по който двамата се гледате... "

Том Елис и Мегън Опенхаймер не се разделят от началото на идилията си през 2015 година Преди този съюз шотландецът е женен от 2006 до 2014 година за актрисата Тамзин Аутвайт, с която има две дъщери Марни (6 г.) и Флоренция (на 11 г.). Той е и татко на Нора, плод от една по-ранна история.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР