Звездата от Форест Гъмп“ Гари Синийс сподели сърцераздирателната новина за

...
Звездата от Форест Гъмп“ Гари Синийс сподели сърцераздирателната новина за
Коментари Харесай

Звездата от „Форест Гъмп“ Гари Синийс загуби сина си и написа сърцераздирателни думи за него

Звездата от „ Форест Гъмп “ Гари Синийс показа сърцераздирателната вест за гибелта на сина си на уеб страницата на своята фондация и страницата си в Инстаграм, разкривайки, че 33-годишният МакКана Антъни „ Мак “ Синий е изгубил борбата си с рака.

Синийс, който играе ролята на лейтенант Дан Тейлър във кино лентата Форест Гъмп, спечелил Оскар от 1994 година, с Том Ханкс, разгласи,ч е сърцето го боли от загубата.

Maк беше диагностициран с рядка форма на рак, известна като хордома на 8 август 2018 година, единствено три месеца откакто майка му беше диагностицирана с трети етап на рак на гърдата.

Но до момента в който лекуването на майка му Мойра беше сполучливо, положението на Мак единствено се утежни с времето, като последователно го правеше все по-трудно преносим.

Гари изрази голямата си тъга за загубата на своя любящ наследник.

View this post on Instagram

A post shared by Gary Sinise (@garysiniseofficial)

„ Като всяко семейство, което претърпява такава загуба, ние сме с разрушено сърце и се оправяме доколкото можем. Като родители е толкоз мъчно да загубим дете.

Сърцето ми е с всички, които са претърпели сходна загуба, и с всеки, който е изгубил обичан човек. Всички сме го изпитали по някакъв метод. През годините се срещнах с толкоз доста фамилии на наши починали герои. Сърцераздирателно е и е пъклен мъчно “, написа съкрушеният артист.

„ Борбата на нашето семейство с рака продължи 5 години и половина и ставаше все по-голямо предизвикателство с течение на времето. Докато сърцата ни болят от неналичието му, ние се утешаваме, като знаем, че Мак към този момент не се бори, и сме въодушевени и трогнати от това по какъв начин се оправи. Той води сложна борба против рак, който няма лекуване, само че в никакъв случай не е спирал да пробва. “

Той назова сина си „ необикновено ентусиазъм за тези, които го познаваха и обичаха “, като добави: „ Той се изправи пред борбата си с берекет, храброст и обич. Дори с една крах след различен, той в никакъв случай не спираше да живее и учи, основава и дава, и да обича. “

Редица звезди разгласиха известия в поддръжка за Гари и фамилията му в Инстаграм.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР